Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotel Gergana este situat pe plaja din stațiunea Albena, lângă Rezervația Balata și are vedere la mare. Strada comercială principală din Albena se află la aproximativ 1500 metri față de hotel.

Facilitati Hotel

Ca și facilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi : restaurant principal, lobby bar, cafenea, bar la piscină, recepție 24/7, schimb valutar, room service, serviciu de trezire, serviciu de taxi, piscină în aer liber, animație, loc de joacă pentru copii, seif (contra cost), salon de coafură, farmacie, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, lobby bar și lângă piscină.

Facilitati camere

Hotelul Gergana oferă camere mobilate elegant, ce dispun de aer condiționat, baie cu cabină de duș, uscător de păr și oglindă cosmetică, telefon, televizoare LCD, birou cu scaun, minibar (contra cost), set pentru cafea și ceai, seif (contra cost) și acces la internet Wi-Fi. Toate camerele au balcon cu vedere la mare sau la rezervația Baltata, mobilate cu scaune și masă. Există un număr limitat de camere care au o ușă interconectantă, fiind astfel potrivite pentru găzduirea familiilor cu copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Lift
Camere familii
Bar

Locatie