Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Royal Resort & Water Park


Descriere

Zante Royal este un hotel de 4* din Zakynthos, care se bucură de o foarte mare apreciere din partea familiilor cu copii. Construit în stil traditional, hotelul fascinează prin facilitățile puse la dispoziția oaspeților și prin multitudinea de oferte pentru petrecerea timpului liber.  Localizare Zante Royal Palace este situat pe un deal, în frumoasa zonă Vassilikos din Zakynthos, cu vedere spectaculoasă asupra plajei de nisip Mavratzis. La o distanță de 15 km se află orașul Zakynthos și la 17 km aeroportul.  Facilitățile hotelului Hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele servicii și facilități: restaurant principal, restaurant tip bufet cu specific mediteranean, lobby bar, acces Wi-Fi gratuit în recepţie şi în parcul de distracţie “Zantino World”, baby sitting şi doctor (la cerere şi contra cost), cameră pentru bagaje, servicii de prim ajutor, închiriere maşini, piscine pentru adulţi şi copii, tobogane, bar la piscine, centru Spa cu piscină interioară, sală de gimnastică (gratuit), masaj, saună (contracost), club pentru copii (4-12 ani), teren de tenis, baschet, volei şi fotbal, loc de joacă pentru copii, scenă în aer liber, programe de animaţie şi divertisment atât pe parcursul zilei cât şi seara, de câteva ori pe săptămână.  Facilitățile camerelor Hotelul dispune de 154 camere de diferite tipuri: duble, de familie, de tip maisonette. Toate unitățile de cazare au aer condiționat gratuit, TV prin satelit, minifrigider, seif (contra cost), telefon cu linie directă, baie cu uscător de păr, balcon cu vedere la mare sau la grădina. Nu este permis accesul cu animale de companie.  Facilități copii Piscină exterioară, aqua park, mini club (4-12 ani), loc de joacă pentru copii, acces la parcul de distracții Zantino World.  Piscină Piscină în aer liber cu umbrele și șezlonguri gratuite.  Plajă Plaja publică de nisip se află la 80 de metri și se poate ajunge pe scări și cu liftul.

Localizare

Hotelul Zante Royal este situat pe un deal, în frumoasa zonă Vassilikos din Zakynthos, cu vedere spectaculoasă asupra plajei de nisip Mavratzis. La o distanță de 15 km se află orașul Zakynthos și la 17 km aeroportul.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele servicii și facilități: restaurant principal, restaurant a la carte cu specific mediteranean, lobby bar, internet cafe, acces Wi-Fi gratuit în recepţie şi în parcul de distracţie “Zantino World”, baby sitting şi doctor (la cerere şi contra cost), spălătorie şi curăţătorie (contra cost), cameră pentru bagaje, servicii de prim ajutor, închiriere maşini, piscine pentru adulţi şi copii, tobogane, bar la piscine, centru Spa cu piscină interioară, sală de gimnastică, masaj, saună, jacuzzi, club pentru copii (4-12 ani), teren de tenis, baschet, volei şi fotbal, loc de joacă pentru copii, scenă în aer liber, programe de animaţie şi divertisment atât pe parcursul zilei cât şi seara, de câteva ori pe săptămână.

 

Facilitati camere

Hotelul dispune de 154 camere de diferite tipuri: duble, de familie, de tip maisonette și dormitoare. Toate unitățile de cazare au aer condiționat gratuit, TV prin satelit, minifrigider, seif (contra cost, 3 euro/zi sau 18 euro/ săptămână), telefon cu linie directă, baie cu uscător de păr, balcon cu vedere la mare sau la grădina. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati copii

Piscină exterioară, aqua park, mini club (4-12 ani), loc de joacă pentru copii, acces la parcul de distracții Zantino World (deschis între orele 11:00 și 22:00).

Plaja

Plaja publică de nisip se află la 80 de metri și se poate ajunge pe scări și cu liftul. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie 24h
Bar
Parcare
Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Restaurant
Piscina exterioara
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie