Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eleftheria Hotel (Crete)


Descriere

Descriere: Hotelul este construit pe un deal, intr-o zona linistita, oferind o priveliste magnifica si este garantie unei vacante relaxante cu prietenii sau familia.

Localizare: Hotelul Eleftheria seafla la 850 m de mare (ofera shuttle bus pentru plaja de la strada principala si la anumite ore) in statiunea Agia Marina si la 8 km de orasul Chania.

Dotari camere: Hotelul Eleftheria dispune de 66 de camere, situate in 3 cladiri: dbl, sgl, studio superior si camere familiale. Camerele sunt amenajate confortabil, dotate cu baie cu dus, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV Satelit, frigider, seif (contra cost: 14 euro/saptamana), balcon sau terasa cu vedere spre mare sau spre gradina hotelului.

Facilitati hotel : lobby cu TV Satelit, restaurant in regim bufet, piscina in aer liber pentru adulti cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina gratuit, pool & snack bar, parcare, sala de fitness, sauna, magazin de suveniruri, wi-fi (gratuit).

Facilitati copii: sectiune pentru copii la piscina, loc de joaca

Alte informatii: Animalele de companie sunt acceptate la cerere.

Website: www.eleftheria-hotel.com

Nota informativa: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie