Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pepper Sea Club - Adults Only 16+ (K)


Descriere

Descriere: Pepper Sea Club este un resort modern destinat in exclusivitate adultilor amplasat pe frumoasa plaja din Georgioupolis. Hotelul a fost reconstruit in perioada 2019-2020.

Localizare: pe plaja de nisip din zona Georgioupolis intre localitatile Kourna si Episkopi, la 16 km de Rethymno, 45 km de aeroportul din Chania si 39 km de orasul Chania.

Dotari camere: Camerele au un aspect modern si sunt dotate cu aer conditionat, televizor, acces internet WiFi, seif electronic, telefon, uscator de par, mini bar (contra cost), papuci si halate de baie, Nespresso, facilitati pentru ceai/cafea.

Camerele duble au in medie 19-24 mp iar camerele Junior Suite aproximativ 24-30 mp.
Facilitati hotel: restaurant principal bufet, restaurant a la carte, bar pe plaja, bar la piscina, piscina, sector in aer liber pentru fitness, sezlonguri gratuite atat la piscina cat si pe plaja, prosoape de plaja, centru spa cu sauna, baie de aburi, masaj (contra cost), manichiura - pedichiura (contra cost).

Web site: www.pepperseaclubhotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.