Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astir Beach Hotel (Crete)


Descriere

Hotelul Astir Beach de 4 stele, este situat in fata marii in statiunea Gouves, la 15 km est de aeroportul din Heraklion. Hotelul detine 180 de camere recent renovate.

Dotari camere: Toate camerele dispun de wi-fi, TV satelit, telefon, aer conditionat, frigider, facilitati pentru preparat ceai si cafea, seif (contra cost 15 EUR / saptamana), balcon / terasa, baie cu uscator de par.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, salon, schimb valutar, wi-fi gratuit, lift, 2 piscine exterioare (08:00-19:00), prosoape pentru plaja si piscina (cu depozit), mini market, sala de conferinte, parking, restaurant bufet cu bucatarie greceasca si internationala, bar la receptie, bar la piscina si snack bar, biliard (contra cost), teren de mini-golf, darts, tenis de masa, sporturi acvatice (contra cost), spectacole (6 seri/saptamana), loc de joaca pentru copii, mini club si program de animatie pentru copii, baby cot (la cerere, gratuit), serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), centru SPA (contra cost), gym.

Categoria oficiala in Grecia: 4*

Web site: www.astirbeach.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie