Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Satul de vacanță se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află nu departe de centrul localității Hersonissos. Cele mai apropiate baruri, restaurante și magazine se află la cca 600 de m, in 200 de m turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport in comun.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 545 de camere de nefumători și o recepție in zona de recepție. Satul de vacanță dispune de un seif, de un chioșc cu ziare, de un spațiu cu televizor, de servicii de bonă, de un serviciu de inchiriat mașini și de o sală de conferințe. In spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost). Pe langă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea complexului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. Camerele au și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

In unul din cele 4 bazine cu apă dulce și apă sărată din zona exterioară clienții pot inota relaxați cateva lungimi de bazin sau pot face pluta. Pentru cei mici există o zonă specială de scăldat. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Complexul oferă volei in programul de sport in aer liber, precum și contra cost: tenis, volei de plajă, baschet și minigolf. Alternativ clienții pot incerca aqua-fitness și, contra cost, schi nautic. Satul de vacanță oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive in interior, de ex. tenis de masă și aerobic, iar contra cost biliard și un joc de darts. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, un salon de infrumusețare, terapii prin masaj și un solariu. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment (contra cost). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie