Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort este construit in stil Renascentist, camerele fiind sub forma de bungalouri. Invitatii se pot relaxa cu o sesiune de masaj sau spa ori pe terasa insorita a hotelului. Complex elegant, panorama spectaculoasa, locatie linistita Hotelul se afla in localitatea Fodele, intr-o zona pitoreasca, langa plaja. Fabulos 8.6 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se află la 28 km de Muzeul de Arheologie din Heraklion şi la 25 km de Aeroportul Internaţional din Heraklion.

Facilitati Hotel

Restaurant, bar, 3 piscine, piscina pentru copii, mini-club (4-12 ani), facilitati pentru sporturi nautice, tenis, mini-golf, sala de jocuri, programe de animatie, coafor, sala de conferinte, water park.

Facilitati Camere

Baie, TV prin satelit, frigider, A/C, telefon, foehn, mini-bar, room-service.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie