Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Abar Hotel Apartments


Descriere

ABAR HOTEL APARTMENTS DIP-1 se află la 5 km de Dubai Expo și oferă cazare, un restaurant, o piscină în aer liber, un centru de fitness și o grădină.

Localizare
Templul Sikh Gurunanak Darbar este la 6 km de ABAR HOTEL APARTMENTS DIP-1, iar Autodromul Dubai se află la 9 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Al Maktoum International, situat la 13 km de apartament, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport.

Facilitati Hotel
ABAR HOTEL APARTMENTS DIP-1 oferă un loc de joacă pentru copii. Sunt disponibile parcare privată gratuită și un centru de afaceri, precum și o recepție cu program nonstop.La unitatea de cazare este disponibil un serviciu de închiriere auto.

Facilitati Camere
Fiecare unitate are bucătărie cu cuptor cu microunde și frigider, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilități de călcat, birou și zonă de relaxare cu o canapea. Fiecare unitate are baie privată cu cadă cu hidromasaj și uscător de păr, precum și articole de toaletă gratuite.Apartamentul oferă un mic dejun continental sau à la carte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.