Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FOUR VIEWS BAIA


Descriere

Hotelul Four Views Baia este amplasat mai sus de Cetatea São João. Se află la 30 de minute de mers cu maşina de aeroportul din Madeira, iar la hotel există parcare privată gratuită. Fabulos 8.9 Booking.com

Localizare

Hotelul Four Views Baia este amplasat mai sus de Cetatea São João. Se află la 30 de minute de mers cu maşina de aeroportul din Madeira.




 

 

Facilitati Hotel

Având vedere la Golful din Funchal, hotelul oferă unităţi de cazare moderne. Hotelul dispune de 3 piscine, spa și centru de wellness, camere cu vedere la mare, camere pentru nefumători, room service, bar, restaurant,  WiFi gratuit, parcare gratuită.

Facilitati Camere

Camerele de la Four Views au balcon privat cu vedere la Oceanul Atlantic sau la munţi. Toate camerele au baie cu o cabină de duş, iar unele camere au facilităţi de gătit sau o cadă privată de tip spa. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar si includ facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.