Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Select Meedhupparu (Meedhoo)


Descriere

Adaaran Select Meedhupparu - Premium All Inclusive- Premium All Inclusive, situat pe atolul Ra din arhipelagul insulelor Maldive oferă bungalouri spațioase cu vedere la plajă și la ocean. Complexul pune, de asemenea la dispoziție o piscină în aer liber, tratamente spa deosebite și 5 localuri unde se poate lua masa. Fiecare dintre vilele amplasate pe plajă are baie privată și terasă cu șezlonguri. Se oferă, de asemenea un minibar disponibil la un cost suplimentar și un aparat de făcut cafea. Oaspeţii pot învăța să facă scufundări la centrul de sporturi nautice. Printre facilităţile de recreere se numără o sală de fitness, un teren de volei pe plajă şi echipament pentru snorkelling. Micul dejun, prânzul și cina tip bufet sunt oferite la restaurantul principal al complexului, care servește preparate asiatice și occidentale, iar la cele 4 baruri se servesc băuturi. De la Adaaran Select Meedhupparu - Premium All Inclusive- Premium All Inclusive se ajunge la Aeroportul Internațional din Malé făcând o călătore pitorească, de 45 de minute cu hidroavionul.

Localizare Hotel

Adaaran Select Meedhupparu - Premium All Inclusive- Premium All Inclusive, situat pe atolul Ra din arhipelagul insulelor Maldive oferă bungalouri spațioase cu vedere la plajă și la ocean. 

De la Adaaran Select Meedhupparu - Premium All Inclusive- Premium All Inclusive se ajunge la Aeroportul Internațional din Malé făcând o călătore pitorească, de 45 de minute cu hidroavionul.

 

Facilitati Hotel

Complexul pune, de asemenea la dispoziție o piscină în aer liber, tratamente spa deosebite și 5 localuri unde se poate lua masa.

Oaspeţii pot învăța să facă scufundări la centrul de sporturi nautice. Printre facilităţile de recreere se numără o sală de fitness, un teren de volei pe plajă şi echipament pentru snorkelling.

Micul dejun, prânzul și cina tip bufet sunt oferite la restaurantul principal al complexului, care servește preparate asiatice și occidentale, iar la cele 4 baruri se servesc băuturi.

Facilitati Camere

Fiecare dintre vilele amplasate pe plajă are baie privată și terasă cu șezlonguri. Se oferă, de asemenea un minibar disponibil la un cost suplimentar și un aparat de făcut cafea.

 

Beach Villa

Suprafața vilei: 

46 m²

Oaspeții se pot bucura de seninătate, trezindu-se în ritmul liniștit al brizei tropicale și al sunetelor liniștitoare ale valurilor. Vilele de pe plajă sunt amenajate pentru confort și făcute pentru relaxare, cu un pat king-size/twin, o baie atașată și facilități de ultimă generație.

 

Sunset Villa

Dimensiune 46 m²

 

Deluxe Villa Beach

Suprafața vilei: 47 m²

 

Family Beach Villa

Suprafata: 94 m²

Bai: 2

Overwater villa

Suprafața vilei: 84 m²

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie