Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cala Millor Garden Hotel - Adults Only


Descriere

Situat aproape de frumoasa plajă Cala Millor, Cala Millor Garden Hotel - Adults Only este conceput exclusiv pentru adulți. Oferă mai multe piscine, muzică live și o atmosferă relaxată.

Camerele cu aer condiționat ale hotelului modern Cala Millor Garden - Adults Only oferă WiFi gratuit, TV prin satelit și minibar. Seifurile sunt disponibile pentru inchiriere.

Există mai multe piscine in aer liber, o cadă cu hidromasaj interioară și in aer liber și o piscină interioară incălzită in lunile de iarnă. Piscina incălzită și una dintre celelalte piscine sunt accesibile oaspeților cu mobilitate redusă. Hotelul are o saună și oferă o gamă largă de masaje.

Există, de asemenea, terenuri multisport, un teren de tenis, sală de sport și poligon de pușcă cu aer comprimat, precum și putting green. In timpul zilei există activități de fitness, cum ar fi cursuri de dans, tai-chi și excursii cu bicicleta. Noaptea, sunt spectacole live.

Hotelul Cala Millor Garden - Adults Only are un restaurant cu aer condiționat, care servește mancăruri precum pește sau friptură, precum și deserturi gourmet. Acesta oferă bucătărie deschisă și oferă servicii pentru celiaci. Există, de asemenea, un snack bar cu o terasă mare și un bar-restaurant langă piscină.

Atracțiile locale includ proprietatea Punta de n'Amer, Peșterile Hams, unele dintre cele mai atractive golfuri din Mallorca. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie