Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Belle Mare Plage


Descriere

Situat de-a lungul a 2 km de plajă privată, Constance Belle Mare Plage oferă un recif de corali in largul oceanului si include 7 restaurante si 6 baruri.

Toate camerele de la Constance Belle Mare Plage oferă aer conditionat si TV prin satelit. Băile din marmură includ dus si o cadă mare. Unitătile de cazare sunt spatioase si au decor elegant, iar unele se bucură de vedere la o piscină privată.

Complexul asigură o varietate de restaurante internationale à la carte si tematice tip bufet, cu vedere la piscină, la plajă sau la terenul de golf. Oaspetii pot savura băuturi la cocktail barul cu vedere la piscină.

Cele 4 piscine sunt inconjurate de grădini tropicale si terase cu sezlonguri. Clubul pentru copii este disponibil pentru oaspetii cu varsta cuprinsă intre 4-11 ani, oferind divertisment supravegheat pentru copii. Biroul de turism poate organiza excursii si diverse activităti, precum tenis si sporturi nautice. De asemenea, complexul oferă 2 terenuri de golf cu 18 găuri, serviciu de transfer si cursuri de initiere in golf.
Incepand cu 01 februarie, taxa pentru terenul de golf este de 600 MUR de persoană.

In clădirea principală există magazine, iar centrul comercial Palm Beach Boutiques este vizavi de complexul Constance. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 58,5 km si este disponibil serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie