Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Savoy Seychelles Resort and Spa (LV)

   Mahe Island, Seychelles


Descriere

Descriere: Savoy Seychelles Resort & Spa este un hotel de 5 stele cu o locatie excelenta. Cadrul natural ce il inconjoara poate fi caracterizat de plaje cu nisip fin, vegetatie luxurianta si ape limpezi, de un albastru cerulean.
Localizare: este situat pe plaja Beau Vallon, Mahe, la aproximativ 12 km de Aeroportul International Seychelles.

Facilitati hotel: piscina, internet Wi-fi gratuit in toate zonele hotelului, centru spa/wellness (contra cost), sala fitness, receptie deschisa non stop, 3 restaurante a la carte, seri cu cina tematica (contra cost), bar, club pentru copii, sezlonguri si prosoape la piscina, serviciu de babysitting (contra cost), facilitati pentru sporturi nautice (contra cost), teren si echipament de tenis, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.


Facilitati camere: camerele au un design elegant si o suprafata de minim 50 mp; dispun de minibar, TV, aer conditionat, terasa sau balcon, Wi-Fi gratuit, telefon, seif, baie proprie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, articole pentru uz personal, halat si papuci de baie.

In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 12:00;

Site: https://savoy.sc/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.