Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DOMOGLED

Descriere

Situat la 1 km de centrul oraşului Băile Herculane şi de Râul Cerna, Hotelul Domogled oferă un restaurant şi un centru spa. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi în zonele publice, precum şi o parcare privată gratuită. !! In pachetul de 6 nopti sunt incluse: 2 proceduri/zi. In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament.
Localizare:

Valea Cernei, o zonă unde se găsesc numeroase trasee de drumeţii şi cascade, începe la 5 km. Râul Cerna, aflat la 1 km, este ideal pentru pescuit şi pentru practicarea de diverse sporturi nautice. Gara din Băile Herculane este situată la 4 km.

Facilitati hotel:

Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi în zonele publice, precum şi o parcare privată gratuită. La hotel există o recepţie deschisă nonstop, o grădină cu facilităţi de grătar, o zonă comună de lounge şi o sală de jocuri. Oaspeţii pot juca biliard, darts şi tenis de masă, pot savura băuturi la bar sau închiria o bicicletă pentru a explora zona înconjurătoare.

Facilitati camere:

Camerele Hotelului Domogled oferă o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie cu cadă şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.