Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANGELINA HOTEL&APARTMENTS

Descriere

Complex modern, spatios, foarte bine intretinut, intr-o zona animata, ideal pentru familii, cupluri si toate categorille de varsta, care si-a castigat o reputatie excelenta. Costra cost sunt AC = 5 euro/zi si seiful: 3 euro/zi. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
LOCALIZARE

Este situat in statiunea Sidari, la 250 m de plaja Sidari, la 200 m de interesanta plaja Canal d'Amour, si la 35 Km de Corfu.

FACILITATI HOTEL

Restaurant (taverna greceasca), bar cu muzica live, bar la piscina, sporturi nautice, seri de bingo precum si spectacole.

FACILITATI CAMERA

Baie proprie cu dus, chicineta utilata cu plita electrica, frigider, prajitor de paine, ceainic, televizor, aer conditionat, balcon cu vedere la piscina sau la gradina.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.