Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Vis de 3 stele din Dubrovnik, este locul ideal de vacanta pentru toti cei carora le place sa se relaxeze pe plaja. Localizarea pe malul Marii Adriatice cu apele albastre si limpezi ale Golfului Lapad, ii confera confort si farmec. Vederea Insulelor Elafiti la apusul soarelui va deveni una dintre cele mai pretuite imagini ale vacantei. Hotelul poate facilita diferite servicii, precum inchiriere de autoturisme, servicii de scufundari si tururi ale orasului cu un ghid profesionist. Pe promenada din Golful Lapad exista numeroase magazine, restaurante si cafe-baruri.

Localizare: Centrul istoric al orasului Dubrovnik si promenada Stradun se afla la 15 minute de mers cu autobuzul. Hotelul Vis este situat la 25 km de aeroportul din Dubrovnik.

Dotari camere: Hotelul Vis are camere cu balcon cu vedere la mare sau la parc, dotate cu wifi, aer conditionat, telefon, tv satelit, seif (contra cost), minibar, room service 24 de ore, baie cu dus si cada, uscator de par.

Facilitati hotel: Hotelul Vis pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, Wi-Fi, bancomat, camera de bagaje, schimb valutar, magazine de suveniruri. Restaurantul principal ofera preparate locale dalmate si mancaruri internationale, precum si produse vegetariene. Oaspetii pot lua masa in aer liber, admirand vederea la Marea Adriatica. La Hotelul Vis exista si un bar de aperitive.
Facilitati contra cost: aqua park, sporturi nautice, scufundari, caiac, inchirieri biciclete / auto, teren de tenis, parcare, calcatorie, spalatorie, fax / copiator, seif, room service.

Pagina web: http://www.vishotel-dubrovnik.com/

Clasificare oficiala: 3 stele

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie