Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL AYA:
Hotelul are o locatie excelenta in statiune Playa de Palma, este inconjurat de gradini frumos amenajate. Hotelul este recomandat familiilor sau vacantelor in cuplu dar si celor care doresc o vacanta activa, hotelul fiind unul dintre cele mai bune hoteluri specializate in sporturi, avand dotarile si amenajarile necesare.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL AYA:
Hotelul se afla in statiunea Playa de Palma, la 20 de metri de plaja, pe promenada de la malul marii, la 10 km de Aeroportul Palma si 14 km de centrul orasului Palma.

Dotari camere:
Hotel Aya are camerele dotate cu: TV satelit, seif (contra cost), minibar (contra cost), telefon, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, baie cu cada si uscator de par.

Facilitati HOTEL AYA:
Hotelul dispune de: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, inconjurata de terasa pentru plaja, loc de joaca pentru copii, restaurant, bar, bar la piscina, cafenea cu vedere la mare, centru Spa (sala fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, masaj), camera pentru bagaje, servicii de spalatorie, garaj pentru biciclete cu atelier de reparatii biciclete, rent-a-car.

Web: www.hotelaya.com/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie