Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beach Vibe by the Sea cm

Descriere

Apartamentele Beach Vibe by the Sea se afla pe Bulevardul Mamaia 507 in imediata apropiere a plajelor si a restaurantelor.
Toate apartamentele sunt dotate complet, asigurand un confort special atat prin utilitatile oferite cat si prin dotarile complete.

Beach Vibe by the Sea ofera clientilor apartamente cu 1 dormitor si un living cu TV LED, o chicineta utilata si o baie cu dus sau cada.

Toate unitatile de cazare ofera: Wi-fi gratuit,cablu TV, aer conditionat, plasa de tantari, uscator pentru prosop,fier de calcat, masa de calcat, aspirator, uscator de par, masina de spalat rufe, camere cu balcon

Politici de cazare :
Check-in incepand cu ora 14:00-Check-out pana la ora 10:00.
Spre deosebire de hoteluri, in acesta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. Curatenia extra,in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost:-100 lei / curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse .
-50 lei/ doar lenjerii si prosoape.
Pentru apartament cu 1 dormitor si living este permis maxim 4 adulti si se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 4 prosoape mari si 4 prosoape mici.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.