Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Beach cm

Descriere

Localizare: Complexul de apartamente Blue Beach 3*** este situat pe malul marii si se adreseaza in mod special cuplurilor sau famiilor cu copii, care doresc sa petreaca la malul marii un sejur relaxant, linistit si in deplina siguranta.

Descriere: Hotelul Blue Beach este alcatuit din 2 vile cochete, cu 2 nivele, terasa, plaja, parcare, loc de joaca pentru copii si spatiu verde. In cadrul Complexului paza este asigurata non-stop, atat prin monitorizare video cat si prin paza umana.

Camere: Apartamentele dispun de: dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi separate(twin), TV LCD; living cu canapea extensibila (de 1 sau 2 persoane), masa, TV LCD; bucatarie utilata cu plita electrica, hota, spalator, vesela, tacamuri, frigider; baie cu cabina de dus / cada; internet wi-fi si aer conditionat.

Etajele 1 si 2 au dormitor cu pat matrimonial sau 2
paturi single, living cu canapea extensibila pentru 2 adulti, balcon; ocuparea
maxima fiind de 4 adulti. Se poate suplimenta cu un pat pliant.





La parter avem dormitor cu un pat matrimonial, living cu
canapea extensibila pentru 1 adult sau 2 copii, acces terasa; ocuparea maxima
fiind de 3 adulti, sau, 2 adulti si 2 copii. Nu se poate instala pat
suplimentar.

Facilitati hotel: Vilele dispun de receptie non-stop (vila C1), paza, parcare gratuita si wi-fi gratuit in camere si zonele publice (plaja/restaurant Ammos).

Informatii utile:
Cazarea se face incepand cu orele 16:00, iar eliberarea camerelor intre 8:00 - 12:00.
Micul dejun se serveste in salonul special amenajat, la parterul vilei C2.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.