Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:


Complexul Delta Paradis este situat pe Canalul Dunavat 1, la o distanta de aproximativ 15 min. peena la Lacul Razim. Complexul Delta Paradis poate fi accesat numai pe apa.


Debarcaderul si parcarea Complexului Delta Paradis se afla intre localitatile SARINASUF si PLOPUL. La sosea, se afla un indicator spre debarcader. De la sosea peena la debarcader (parcare), sunt aproximativ 4 km pe un drum de pameent, ce poate fi parcurs cu cea mai mare incredere, fara probleme pentru autoturisme.


Accesul auto pana in localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localitatile:


- Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus, Mahmudia, Murighiol, Plopul;
sau


- Agighiol, Valea Nucarilor, Colina, Sarinasuf, Plopul.


Soseaua pe ambele variante de drum este asfaltata, circulandu-se fara restrictii rutiere pentru drum in lucru, durata traseului auto fiind de circa 40 min.


Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul pana la hotel este de circa 15 min.


Debarcaderul din Dunavat poate fi accesat auto din Tulcea prin DJ222C, localitatile: Malcoci, Nufaru, Baltenii de Sus, Mahmudia, Murighiol, Dunavatu de Sus. Durata traseului auto este de circa 50 min. Durata transferului cu barca de la debarcader peena la hotel este, de asemenea, de circa 50 min.
Dotari si Facilitati:
Cladirile din complexul Delta Paradis sunt acoperite cu stuf. Toate camerele sunt dotate cu parchet si gresie, mobilier rustic si de actualitate, minibar, televizoare LCD , A/C .
Baile sunt dotate cu dus sau cada, (apa calda si rece non stop), moderne, cu gresie, faianta.
Complexul detine centrala proprie.
Restaurantul complexului ofera o gama variata de preparate din peste.
Optiune de cazare in Complexul DELTA PARADIS MINIHOTEL (Murighiol canal Dunavat I)
Mini Hotel:
12 camere duble (matrimoniale + single) cu baie proprie
1 apartament cu o camera dubla matrimoniala , living, baie proprie


Cazare in Complexul DELTA PARADIS - HOTEL (Murighiol canal Dunavat I)
Hotel:
La etajul 1 se gasesc 9 camere triple ( cu pat matrimonial si single), cu bai proprii La etajul 2 se gasesc 6 camere (cu pat matrimonial si single), cu bai proprii.


Restaurant
Restaurantul complexului ofera o gama variata de preparate din peste. Recomandam in primul rand traditionala ciorba de peste dar si alte specialitati consacrate ale bucatariei traditionale romanesti.
La parterul hotelului se gaseste un restaurant si un bar cu o capacitate de 40 de persoane. ean afara restaurantului propriu, masa se poate servi si pe vasul restaurant RAURENI. Capacitatea acestuia este de maxim 30 persoane si cuprinde: restaurant, bar si terasa acoperita.
Piscina
Accesul este liber la piscina pentru turistii cazati in complexul nostru.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie