Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRIFID ARABELLA

Descriere

Fabulos 8.7 Booking.com Hotelul Grifid Arabella este situat aproape de mijlocul statiunii, la 50 de metri de plaja si la cateva minute de centrul statiunii. Este un hotel foarte apreciat de turisti datorita seviciilor oferite. Hotelul a fost renovat in anul 2013 si mobilat modern si elegant!
Localizare

Hotelul Grifid Arabella este situat în centrul stațiunii Nisipurile de Aur, la doar câțiva metri de plaja de nisip. Prin prisma localizarii sale si a serviciilor oferite, hotelul reprezinta o destinatie excelenta pentru petrecerea unei vacante in familie.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, piscina interioara, schimb valutar, sala de conferinte, club de noapte, internet cafe, magazine, parcare (contra cost), camera de bagaje, servicii si facilitati pentru copii, spalatorie-calcatorie, sali pentru petreceri, seif (contra cost), inchirieri auto, restaurant principal, centru spa & wellness.

Facilitati camere

Hotelul ofera oaspetilor sai un numar de 292 camere, toate cu vedere la mare, 14 suite Junior, 24 apartamente cu un dormitor si 2 apartamente prezidentiale. Toate camerele au un design elegant si unic, fiind echipate cu baie proprie, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV prin satelit, seif contra cost, minibar, balcon, acces internet WiFi contra cost.

Sport si divertisment

Hotelul Grifid Arabella ofera turistilor sai diverse facilitati pentru petrecerea timpului liber precum: teren de tenis, drumetii, ciclism, volei, aerobic, Tae Bo, pilates, zumba, polo, baschet, fotbal, tenis de masa, darts, boccia, biliard.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in cadrul urmatoarelor restaurante: restaurant principal “ Arabella” cu terasa exterioara, 3 restaurante a la carte: restaurant cu specific bulgaresc “Horo”, restaurant asiatic “Hanami”, restaurant italian “Prego”, lobby bar si bar la piscina. De asemenea, se organizeaza seri tematice si cina Gala in cadrul restaurantelor ale hotelului.

Facilitati copii

Copii pot beneficia de o echipa profesionista de animatori, animatie, gradinita, mini discoteca, loc de joaca, jocuri electronice, minifotbal, piscina pentru copii amenajata cu topogane.

SPA & Welness

Turistii cazati se pot relaxa la centrul SPA al hotelului care dispune de urmatoarele facilitati: cada de aburi in aer liber, sauna, baie turceasca, masaj, tratamente faciale precum si corporale, tratament cu namol, centrul medical, salon de infrumusetare, coafor, sala de fitness cu echipament Techno Gym, jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.