Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Diana


Descriere

Vila Diana este situata la intrarea in statiunea Poiana Brasov, intr-o zona linistita si pitoreasca. Distanta fata de centrul statiunii este de 250 - 300 metri, iar partiile de schi sunt la doar 15 minute de mers pe jos.

Locatia pune la dispozitia turistilor sala de fitness, sauna, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, salon de mic dejun, terasa, receptie cu program nonstop, parcare privata si wifi.

Municipiul Brasov se afla la o distanta de 12 km, locatia fiind situata la o altitudine de 1020 m.

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si un important centru turistic international. Ea dispune atat de noua partii de schi cu grade diferite de dificultate, dintre care amintim: Partiile Lupul, Ruia si Kanzel-cu grad ridicat de dificultate, Partiile Sulinar si Slalom - cu grad mediu de dificultate, si Partiile Dumul Rosu, Bradul (prima partie din Romania prevazuta cu instalatie de zapada artificiala si iluminare nocturna), precum si terenuri de sport, patinoar artificial, un lac

Vila Diana**** are in dotare:
- sala fitness, sauna, jacuzzi, sala de mic dejun, terasa, depozit schiuri/camera bagaje, parcare privata gratuita, Wi-Fi gratuit disponibil in toate zonele.
- receptia este deschisa non-stop, fax / copiator, capacitate maxima pentru paturi suplimentare / patuturi intr-o camera: 1
- fiecare camera / apartament are in dotare: televizor LCD cu televiziune prin cablu, seif, minibar, baie proprie (cu uscator de par, cada/ cada cu hidromasaj).

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.