Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Rubin se afla in zona rezidentiala a Sibiului, intre liziera Padurii Dumbrava si a Parcului 'Sub Arini'.

Ambianta naturala conferita de cele doua oaze de verdeata si liniste, imbinata cu conditiile excelente de cazare, proximitatea fata de client si bunatatile culinare din bucataria romaneasca si internationala, au transformat Pensiunea Rubin in locul de cazare preferat de oamenii de afaceri, precum si de turistii sau familiile cu copii ce viziteaza Sibiul.

Situata la doar 7 minute de mers cu masina fata de centrul orasului sau la 25 de minute de plimbare placuta, fata de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, Pensiunea Rubin este locul ideal de pornire pentru explorarea orasului si a imprejurimilor.

Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor 13 camere elegante : camere single, camere duble precum si garsoniere. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial sau paturi de o persoana, internet, frigider, incalzire centrala, aer conditionat, telefon, TV, minibar, baie cu cada sau dus si uscator de par. Unele camere au si balcon.

Facilitati generale: receptie deschisa nonstop, restaurant, bar, terasa la soare, sali de conferinte si petreceri, room service, zona pentru fumatori.

Pensiunea Rubin pune la dispozitie un restaurant care serveste mancaruri traditionale si internationale.

Micul dejun este servit tip bufet suedez

Sala de conferinta are o capacitate de 40 de locuri in aranjament teatru si dispune de spatiu de servire coffee break, acces gratuit la internet, flipchart, videoproiector si aer conditionat.

Servicii cu plata: sali de conferinta, serviciu de spalatorie, fax/copiator,

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie