Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



The COUNCIL se află în inima oraşului Sibiu, lipit de Turnul Sfatului, la cativa pasi de Piata Mica , Podul Minciunilor si Piata Mare, la 200 de metri de Muzeul Brukenthal, Biserica Sf. Ursuline si de Piata Huet.

Ofera camere luxoase cu un aer ce se potriveste perfect cu frumusetea Sibiului Medieval, utilate cu TV LCD , televiziune prin cablu, telefon, mini bar, seif, birou de lucru, baie individuala cu cabina de dus sau cada, uscator de par.


The COUNCIL va pune la dispozitie 10 camere amenajate individual, cu privelisti spre Piata Mica si Podul Minciunilor sau spre Turnul Sfatului.

Construita la inceputul secolului XIV, in cladirea in care este operat hotelul The COUNCIL a fost prima primarie a orasului Sibiu, pana la inceputul anilor 1700. Cladirea face parte din cetatea medievala a orasului Sibiu, fiind probabil una din cele mai bune optiuni de cazare din zona centrala a burgului.


The COUNCIL vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra sau a clientilor dumneavoastra cu o structura de cazare clasificata cu 4 stele, cu o capacitate totala pentru 30 de persone, capacitate distribuita in camera duble, camera duble deluxe, apartamente, apartament deluxe si suite pentru doua sau patru personae.


Datorita pozitiei ultracentrale, orice obiectiv turistic din cetrul vechi si nu numai se afla la cateva minute de plimbare. Gara Sibiului se afla la 5 minute de mers cu masina iar Aeroportul International Sibiu se afla la 7-8 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie