Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Recent construit in stilul arhitectural al zonei regale Peles, Hotelul Marami reuseste sa puna intr-un echilibru perfect frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor de vis.
Construit in ideea de a oferi caldura, linistea si intimitatea dorita de fiecare dintre noi in vacanta, Hotelul Marami reuseste sa-si sustina din plin argumentele in momentul in care invitatia de a ne vizita este onorata.
Aceste argumente sunt constituite pe de o parte de oferta naturala a zonei de amplasare, in mijlocul unor marturii bine conservate ale istoriei, intr-un cadru natural de exceptie ce impresioneaza si astazi la fel de mult ca in trecut cand Carol I alege sa-si stabileasca resedinta de vara aici.

Dotat la cele mai inalte standarde Hotelul Marami ofera oaspetilor sai o gama larga de servicii indiferent de anotimp sau de scopul sederii.
Hotelul dispune de camere colorate in nuante deosebite, restaurant de 40 de locuri, bar modern, sala de conferinte(aer conditionat) cu dotari moderne si parcare cu paza.

Personalul calificat va intampina cu servicii de exceptie : room-service, cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport, gara, cursuri de schi sub indrumarea unui monitor, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes si altele. Se prefera cazarea fara animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.