Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SKIATHOS PRINCESS

Descriere

Foarte Bine 8.3 Booking.com Hotelul este cunoscut ca fiind un resort litoral de lux, recomandat pentru o luna de miere romantica, o vacanta in familie sau o vacanta cu prietenii. Hotelul luxos are cate ceva pentru toata lumea, indiferent de varsta.
Localizare

Hotelul este situat in golful Aghia Paraskevi, ale carui ape limpezi sunt completate de plaje cu nisip si gradini exotice. Centrul orasului este la doar cateva minute. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil si convenabil. Portul si aeroportul din orasul Skiathos sunt la 7 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, restaurante, bar, calcatorie, spalatorie, curatatorie, inchiriere masini, seifuri, piscina exterioara, centru Spa ,centru fitness, divertisment seara, mini club, sporturi acvatice, inchiriere biciclete, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, room service. Sunt acceptate animalele de companie, la solicitare, fara costuri suplimentare.

Facilitati camera

Toate camerele au terasa sau balcon, mini bar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, halate si papuci, acces gratuit la internet WIFI, TV satelit. Camerele Superior au 30 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 1 copil. Camerele Family au 28 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 2 copii, sau 3 adulti.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara, centru Spa ,centru fitness, divertisment seara, sporturi acvatice, snorkelling, scufundari, windsurfing, inchiriere biciclete, tenis de masa.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune (cina bufet). Hotelul are un restaurant principal, 2 restaurante A la carte (chinezesc si international), un restaurant grecesc pe plaja, un bistro langa piscina, precum si un bar.

Facilitati copii

Cei mai mici oaspeti ai hotelului au: piscina, loc de joaca, cresa (6 luni-4 ani) deschisa 6 zile pe saptamana intre 10:00-13:00 si 14:00-17:00 (fiecare sesiune costa 30 euro, se achita la fata locului), mini club (4-12 ani), deschis 6 zile pe saptamana intre 10:00-13:00, 13:00-14:00 (20 euro, include pranzul), 14:00-17:00 si 18:45-21:00 (30 euro, include cina si activitati de seara, in zilele de duminica, marti si joi). La solicitare se ofera servicii de supraveghere a copilului.

Spa & Wellness

Centrul SPA ofera jacuzzi, masaj, sauna, baie de aburi, diverse tratamente corporale si faciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.