Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotel Coroana Moldovei 4* este un hotel tip boutique luxos si cu decor individual, ofera cazare superba in centrul renumitei statiuni balneare Slanic Moldova, renumita pentru izvoarele sale de ape carbonatate, biocarbonatate, sulfuroare, sodice, clorate si oligominerale. Cladirea initiala a hotelului de tip 'boutique', este o cladire de epoca construita in anul 1937 iar in momentul actual este inscrisa in Patrimoniul National al Romaniei.


Facilitati:Hotel Coroana Moldovei pune la dispozitia turistilor 17 de camere luxoase cu mobilier venetian autentic, dotate cu toate facilitatile necesare si acces gratuit la internet. Fiecare camera este personalizata prin culoare sau stilul mobilierului, astfel spatiile ilustreaza perfect stilul frantuzesc.Camerele dispun de bai proprii, incalzire centrala, telefon, televizor si cablu TV, Internet, frigider si minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie