Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Kuburi


Descriere

La Kuburi, parte integranta a conceptului rentakub.com, se vrea o altfel de cazare in Slanic Moldova , oferind prin bungalourile noastre de lux un aer proaspat , un amestec de rustic si modern, o alternativa viabila la orice pensiune si hotel din Slanic Moldova.Fiecare casuta kub este gandita ca o mini -proprietate, cuprinzand pe langa kubul propriu zis un foisor , un gratar si un spatiu verde cu suprafete intre 100-200 m2.
Fiecare kub este dotat si utilat la cheie.
Bucataria din kub va permite sa va pregatiti singuri mese usoare dar daca doriti sa luati micul dejun si celelalte mese la restaurant puteti sa o faceti la pensiunea Poiana Verde aflata la doar 150 m de noi.Imensul avantaj al acestui complex este pozitionarea sa , oferind o priveliste superba asupra vaii Slanicului de pe terasa fiecaruia dintre kuburi.

Capacitati cazare:


Cel mai mic dintre kuburile noastre, KUB 19 , destinat cuplurilor fara copii datorita spatiului mai redus.Desi mai mic -19 m2 ,dispune si el de baie , bucatarie echipata ,terasa , curte cu gratar si foisor.Nu se poate instala pat suplimentar.


KUB 35 -Asa cum ii spune si numele are 35 de m2 .Plus o terasa generoasa de 12 m2.Un mini-apartament luxury , cu dormitor , baie si living cu chicineta. Proiectat pentru o famile cu 1 copil. Pat generos in dormitor + canapea extensibila 1 persoana in living.


kub 45 -Un adevarat apartament ( 45 m2 construiti + terasa).Dormitor + baie + living generos cu chicineta. Poate acomoda lejer 4 persoane.Ideal pentru familiile cu doi copii. Pat generos in dormitor si canapea 2 persoane in living .



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.