Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agave Boutique Hotel (Adults Only)


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel are o ambianță perfectă pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află la Laganas.

Dotări

Aparthotelul dispune de o cameră de bagaje și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. În camere se află o chicinetă. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Atât hotelul cât și alți ofertanți pun la dispoziție oferte de sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie