Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELPHIN BOTANIK


Descriere

Hotelul este recunoscut datorita gradinii botanice superba , unde sunt peste 3000 de specii de plante si facilitatilor de calitate pe care le ofera. Este localizat intr-o arie istorica unica, cu o suprafata de 90.000 m patrati. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Alanya recomandat familiilor cu copii.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Alanya la malul marii. Distanta pana la aeroport este de 90 de km si pana in centrul orasului Alanya este de 32 de km.

Descriere si facilitati hotel

Cu vedere la Marea Mediterana, hotelul Delphin Botanik este inconjurat de o gradina, ofera excelente conditii de cazare si si este recomandat in special familiilor cu copii.

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai un restaurant principal, 5 restaurante a la carte ""Ottoman"", specific turcesc, ""Mr.Fish"", specific pescaresc, ""China House"" specific chinezesc, ""Dolce Vita"" specific italian, ""Daitokai Tepan Yaki"" specific japonez,(este necesara rezervare prealabila) pool bar, looby bar, beach bar si vitamin bar. piscine exterioare, piscine pentru copii, tobogane cu apa, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, sporturi nautice care nu necesita carburanti, program de animatie, show-uri seara, mini club pentru copii, Wi-fi / Wireless Lan in lobby, Umbrele si sezlonguri pentru piscina, Sporturi, Spalatorie - Curatatorie, Schimb valutar, Receptie 24h, Parcare, Loc de joaca pt copii, Lift, Centru Spa & Wellness, Camere persoane cu dizabilitati, Camere nefumatori, Camere familii, Camera pentru bagaje, Bar, Restaurant, Piscina exterioara, Fitness, CH ( incalzire centralizata ), AC ( aer conditionat )

Se platesc urmatoarele servicii: tenisul pe timp de noapte, echipamentul de tenis, lectiile de tenis, masajul, centrul de infrumusetare, biliardul, sporturile nautice cu motor si scoala de scufundari, competitii, cina festiva si seara turceasca in fiecare saptamana – alternative, disco club.Plaja este privata cu nisip si pietricele.Prosoapele, sezlongurile si umbrelele

Facilitati camere

Dispune de 630 de camere situate intr-o frumoasa gradina. Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere spre mare sau spre gradina, baie cu dus/cada si uscator de par, A/C, telefon direct, mocheta, mini bar(reunplut zilnic cu bauturi soft, bere, apa si ciocolata), seif, TV satelit si programe de muzica. Toate camerele au mobilier nou.

Uscator de par, TV , Telefon, Seif, Mini-bar / Mini-frigider, Balcon / Terasa, Aer conditionat in camera

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Bar
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Asistenta medicala
Acces internet