Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAMARA HOTEL


Descriere

Samara se află în cartierul Torba din Bodrum şi oferă piscine interioare/exterioare, piscină pentru copii, facilităţi spa şi o zonă de plajă privată cu şezlonguri şi umbrele de soare. De asemenea, hotelul oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon.

Localizare

Centrul oraşului Bodrum se află la doar 10 minute de mers cu maşina de hotel. Parcarea privată este gratuită. Aeroportul Bodrum Milas este la 24 de minute de mers cu maşina de Hotelul Samara Bodrum All Inclusive.

Facilitati Hotel

Micul dejun, prânzul şi cina se servesc zilnic tip bufet. În plus, există restaurante à la carte care servesc fructe de mare şi preparate din bucătăria turcească. Lângă piscină, pe plajă şi la barul din hol puteţi savura diverse gustări, băuturi răcoritoare şi cocktailuri.

Printre facilităţile spa se numără o saună, o baie turcească şi o sală de fitness. De asemenea, se oferă masaje. Oaspeţii Hotelului Bodrum Samara pot juca tenis, biliard sau tenis de masă. În plus, copiii au la dispoziţie un teren de joacă.

Facilitati Camere

Camerele şi bungalourile Hotelului Samara Bodrum sunt dotate cu mobilier modern. Toate camerele au baie privată cu articole de toaletă şi uscător de păr. De asemenea, fiecare include minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.