Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS AQUA PARK


Descriere

Acest hotel se află în Hurghada, la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Hurghada. Oferă piscină mare cu tobogane de apă, piscină încălzită și cadă cu hidromasaj. Oferă acces gratuit la parcul acvatic, precum și la parcul acvatic pentru copii de la Sea World Resort. Incluse in pret cina si spectacolul Neverland in perioadele 01.11.2022-30.11.2022 & 01.03.2023-30.04.2023 Fabulos 8.9 Booking.com

Localizare

Acest hotel se află în Hurghada, la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Hurghada. Albatros Aqua Park Resort se află la 15 km de centrul orașului.

Facilitati Hotel

Albatros Aqua Park Resort oferă restaurant elegant, care oferă preparate regionale și internaționale. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un bar care oferă cocteiluri şi băuturi răcoritoare. Oferă piscină mare cu tobogane de apă, piscină încălzită și cadă cu hidromasaj. Oferă acces gratuit la parcul acvatic, precum și la parcul acvatic pentru copii de la Sea World Resort.

Facilitati Camere

Camerele de la Albatros Aqua Park Resort sunt spațioase și au mobilier modern. Acestea includ TV şi minibar. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.