Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS AQUA VISTA


Descriere

Această stațiune modernă de 4 stele cu all inclusive din Hurghada se află la doar 701 m de Marea Roșie. Hotelul se bazează pe conceptul all-inclusive. Oferă o piscină în aer liber în stil lagună și 3 restaurante tip bufet. Toate camerele au balcon sau terasă. Oaspeții se pot bucura de acces gratuit la Albatros Aqua Park și la parcul acvatic pentru copii de la Aqua Blu Resort, iar acesta oferă WIFI în întreaga proprietate. Exceptional 9.5 Booking.com

Localizare

Aqua Vista Resort - Families and couples only se află la 7 km de Aeroportul Internaţional Hurghada. Centrul staţiunii Hurghada este la 15 km. Oaspeţii au la dispoziție un serviciu de transfer cu autobuzul la plaja de la Albatros Resort, aflat în apropiere.

Facilitati Hotel

Complexul are o piscină tip lagună în aer liber, 5 restaurante tip bufet şi o discotecă. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Albatros Garden, cât şi la parcul acvatic pentru copii de la complexul Sea World. Aqua Vista Resort - Families and couples only cuprinde 4 piscine, inclusiv o piscină cu valuri. Oaspeţii pot utiliza gratuit şezlongurile din jurul zonei de plajă şi de la piscină. Facilităţile spa ale hotelului includ o saună, hamam marocan, salon de înfrumuseţare şi camere de masaj.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Aqua Vista Resort - Families and couples only sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit. Se oferă room service disponibil nonstop. Toate camerele au balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.