Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS BEACH CLUB


Descriere

Albatros Beach Club (Ex. Albatros Amwaj Blue Beach) din Safaga oferă cazare de lux cu vedere la Marea Roșie și o plajă privată. Sunt prezente 2 piscine amplasate în grădini, precum și un centru de fitness și spa. Toate camerele de la Albatros Beach Club sunt prevăzute cu terasă sau balcon privat, cu vedere la golful Soma sau la piscinele și grădinile hotelului. De asemenea, există aer condiționat, un TV prin satelit și un uscător de păr. Oaspeții de la Albatros Beach Club pot lua masa la restaurantul Culina. Veți găsi și un bar la piscină, care servește gustări și băuturi. Albatros Beach Club asigură diverse opțiuni de agrement, inclusiv sporturi nautice, cum ar fi scufundări, precum și terenuri de tenis, volei și fotbal. Centrul de fitness și spa are o sală de gimnastică complet echipată și o gamă completă de tratamente de sănătate și înfrumusețare. Albatros Beach Club este situat la 48 km sud de Aeroportul Internațional din Hurghada.

Localizare

ALBATROS BEACH CLUB ABOU SOMA  este situat la 48 km sud de Aeroportul Internaţional Hurghada.

Facilitati Hotel

ALBATROS BEACH CLUB ABOU SOMA  oferă trei restaurante. Printre acestea se numără un bistrou italian şi facilităţi pentru grătar pe plajă. Este disponibil şi un bar lângă piscină, care serveşte gustări şi băuturi.

Printre opţiunile de agrement de la Amwaj Resort & Spa se numără Parcul Acvatic, sporturi nautice precum scufundări, volei, tenis şi terenuri de fotbal. Centrul de spa şi fitness oferă o sală de gimnastică complet utilată şi o gamă completă de tratamente de sănătate şi înfrumuseţare.

Facilitati Camere

Toate camerele de la ALBATROS BEACH CLUB ABOU SOMA includ o terasă privată sau un balcon, cu vedere la Golful Soma sau la piscinele şi grădinile hotelului. De asemenea, sunt furnizate aer condiţionat, TV prin satelit şi un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.