Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Albatros Beach Club- Families and couples only din Safaga ofera cazare de lux cu vedere la Marea Rosie si o plaja privata. Oaspetii au la dispozitie un centru de spa si fitness, precum si 2 piscine amplasate in gradini.
Toate camerele de la Albatros Beach Club- Families and couples only au o terasa sau balcon privat, cu vedere la golful Soma sau la piscinele i gradinile hotelului. De asemenea, se asigura aer conditionat, TV prin satelit si un uscator de par.
Oaspetii de la Albatros Beach Club- Families and couples pot lua masa la restaurantul Culina. Exista si un bar la piscina, care serveste gustari si bauturi.
Printre optiunile de agrement de la Albatros Beach Club- Families and couples only se numara sporturi nautice, cum ar fi scufundari, precum si terenuri de tenis, volei si fotbal. Centrul de spa si fitness ofera o sala de gimnastica complet echipata si o gama completa de tratamente de sanatate si infrumusetare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie