Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay


Descriere

Amplasare

Acest complex de vacanță, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Makadi Bay chiar pe malul mării, pană in centru sunt cca 35 de km.

Dotări

Complexul de vacanță a fost modernizat de curand- in anul 2019. Complexul cu aer condiționat oferă 444 de camere ce se află atat intr-o clădire principlă cu 3-etaje cat și in o clădire auxiliară. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și in alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat, un sistem de incălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută in camere. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc in camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. In plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu duș și bideu, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție 5 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Complexul oferă 25 de camere de familie și 159 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 8 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adancime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Locul de cazare oferă prin boccia, volei de plajă și volei și prin tenis și tir cu arcul cu plată mai multe posibilități de a face sport in aer liber. Datorită unor sporturi ca windsurfing, și, contra cost, kitesurfing, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting, snorkelling, scufundări subacvatice și parasailing, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți in mediul lor. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. In complex se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. In timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții iau masa intr-o atmosferă comodă in unul din cele 3 restaurante (bufet și à la carte). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm pană mai tarziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mancare dietetice, mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

In complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Nota!

Vă informăm că din 10 ianuarie 2024 pană in 29 februarie 2024 Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay va avea 28 de camere de familie in curs de renovare.
Vor fi renovate interioarele fără deranjamente pentru oaspeți.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie