Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat central in Ponta Delgada, la 4 minute de mers pe jos de mare, Antillia oferă cazare spațioasă in camere și apartamente moderne. Facilitățile sale extinse includ piscine in aer liber și interioare, precum și un centru spa cu cadă cu hidromasaj.

Toate camerele Hotelului Antillia Apartamento sunt dotate cu aer condiționat și canale TV prin cablu. Apartamentele includ o cameră de zi in plan deschis, cu bucătărie și zonă de luat masa. In camere este disponibil WiFi gratuit.

Oaspeții care doresc să se mențină in formă se pot antrena in sala de gimnastică, dotată cu aparate cardio și de fitness. De asemenea, se pot relaxa in saună sau pot beneficia de baia turcească a proprietății.

De la Hotelul Antillia este posibil să accesați principalele repere din Ponta Delgada, inclusiv Portas da Cidade și zona istorică Baixa a orașului, ambele la o plimbare de 10 minute. Este disponibilă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie