Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamentos Turisticos Atlantida

Descriere

Situată in centrul orașului Funchal, această proprietate oferă unități de cazare in sistem self-catering, cu acces gratuit la internet prin cablu. Unele apartamente au balcon privat. Aceasta se află la 5 minute de mers cu mașină de supermarketurile și restaurantele locale din Funchal.

Toate studiourile și apartamentele sunt decorate in culori calde și au o zonă de relaxare care includ un fotoliu confortabil și TV prin cablu. Fiecare are un birou, iluminat foarte bine.

Toate unitățile de cazare ale proprietății Apartamentos Turísticos Atlantida au o chicinetă cu un cuptor cu microunde, aparat de ceai/ cafea și o cămară. Unele apartamente includ o masă pentru 6 persoane și un living separat.

Personalul atent al proprietății Apartamentos Turisticos Atlantida poate aranja servicii de spălătorie, precum și excursii cu tarif redus la Insula Madeira. De asemenea, recepția oferă un serviciu de inchirieri auto.

Apartamentos Turisticos Atlantida se află la mai puțin de 500 de metri de Catedrala din Funchal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie