Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: situat la mai putin de 2 km de centrul orasului Funchal, pe o stanca ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra Oceanului Atlantic .
Facilitati hotel: are 201 camere si apartamente si ofera: 3 restaurante dintre care unul a fost premiat cu o stea Michelin in ultimii 3 ani, 4 baruri, o piscina in aer liber, o piscina acoperita, o piscina cu apa de mare, internet (gratuit doar in lobby), room service, baby sitting, rent-a-car, doctor.
Dotari camere: camerele standard (suprafata aprox 30 mp) pot avea vedere catre munte sau vedere laterala la mare si toate ofera: balcon, aer conditionat, seif, telefon, TV, sistem video, baie, uscator de par.

Activitati: programe de animatie,centru de scufundari,centru SPA, tenis de camp, tenis de masa, sala de gimnastica, loc de joaca pentru copii, biblioteca, sala de jocuri, jacuzzi, baie de aburi, sauna, sala de conferinte. Pentru unele activitati se pot percepe taxe suplimentare.

Tip masa: mic dejun, demipensiune sau pensiune completa.

Pagina web: www.portobay.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie