Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Hotelul apartine lantului hotelier Princess si este situat la doar 150 m de plaja cu nisip Fanabe, din acest motiv fiind recomandat si familiilor cu copii.
Centrul statiunii Playa de Las Americas este la doar 1 km distanta, iar aeroportul la 18 km.

Facilitati hotel
Hotelul Guayarmina Princess ofera urmatoarele facilitati: restaurant principal (bufet suedez- mic dejun si cina, 1 data/saptamana cina tematica), restaurant a la carte Palmera (deschis doar la pranz), snack bar la piscina, 4 baruri (disco bar Princess ce ofera sandwich-uri, prajituri si bauturi, bar Sunset la piscina, Piano-bar, Mojito bar), 2 piscine cu apa de mare (una cu incalzire in sezonul de iarna), sala TV, medic (contra cost), coafor, magazin de suveniruri, internet WiFi (in lobby contra cost), programe de animatie ziua si seara, sala de fitness, sauna, discoteca (bauturi contra cost).
Servicii contra cost: Wi-fi in tot hotelul, spalatorie, doctor, masaj, teren de tenis, billiard, squash, mini club si piscine si loc de joaca copii ,sporturi acvatice pe plaja.

Dotari camere
Toate cele 513 camere sunt dispuse pe cele 9 niveluri ale hotelului, iar majoritatea sunt cu vedere spre mare toate dotate cu aer conditionat si balcon sau terasa, TV prin satelit, minibar si seif contra cost.
Camerele duble se remarca prin mobilierul modern- avand aproximativ 33 m2, cele family aproximativ 45 m2 fiind dotate suplimentar cu o sofa extensibila, iar camerele Junior Suites ofera vedere spre mare si sunt compuse din living combinat cu dormitor cu doua paturi duble si o canapea extensibila, iar Suitele sunt cele mai spatioase cu un living cu o canapea extensibila separat de dormitor .
Deasemenea hotelul mai dispune de 5 camere echipate special pentru persoanele cu dizabilitati cu dus walk-in si rampe si lifturi pentru a putea accesa toate facilitatile hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie