Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

De ce este o experiență în sine să călătorești cu Explore Travel?

O vacanță înseamnă mai mult decât o cameră de hotel, un zbor și o mașină de închiriat. Este o experiență în sine, nu servicii de turism ambalate pe bucăți. Iar, experiențele se compun din provocări ce vă stârnesc spiritul, vă antrenează mintea și vă deschid orizonturile. Suntem creatori de călătorii apreciate deopotrivă de călător, gazdă și comunități, încă din 2006!Echipa de consultanti

Explore Travel s-a construit zi după zi, exact ca itinerariul vacanțelor pe care noi le gândim pentru voi. Doar că noi avem parte de o călătorie continuă care a început din 2006. Am avut parte de provocări și am ales să le trăim din plin ca să conturăm experiențe de viață și de călătorie autentice. De aceea, ele sunt desprinse din viața comunităților cu care veți interacționa și din istoria țărilor pe care le veți vizita, însă nu le lipsește confortul contemporan. Explore Travel este la un telefon distanță de următoarea ta vacanță.